+389 32 606 002

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

[email protected]

Понеделник - Сабота 08:00-15:00

Друштво за производство, трговија, услуги и управување Идеал Логистик ДОО Штип, е лиценцирана фирма за управување и одржување со станбено деловни и деловно-станбени објекти, основана во Февруари 2017 година, со седиште во Штип.
Со над 180 станбени објекти во наша надлежност и над 3000 задоволни корисници, нашата компанија е најефикасното решение за Вашиот станбен објект.

Визија

Наш приоритет е беспрекорно функционирање на заедничките делови на станбените згради, преку навремено интервенирање согласно одлуките и барањата на сопствениците на посебни делови на зградата – станарите.

Мисија

Нашата мисија ја остваруваме исклучиво во законските рамки, со висок степен на имплементација на барањата на нашите клиенти и редовна контрола на сите аспекти од управувањето.

Зошто да не изберете нас?

  • Прилагодени планови за одржување според Вашите потреби
  • Разбираме дека секој поединец или компанија има свои преференци
  • Нудиме сигурност и безбедност при извршување на работата
  • Обезбедуваме континуитет на квалитетот на услугите
  • Нудиме флексибилност при комуникација и сугестии
  • Посветеност и 24 часовна достапност
  • Обучен и сертифициран тим за работа
  • Без дополнителни трошоци

вашиот најдобар партнер во домувањето!

проверена и комплетна услуга за вашиот објект

лиценца за домување - бр.08-02/3

сервис - итни интервенции

најдобра услуга по достапни цени

долгогодишно искуство во дејностите

најквалитетни и проверени соработници

загарантиран квалитет