+389 32 606 002

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

[email protected]

Понеделник - Сабота 08:00-15:00

добредојдовте во Идеал логистик!

За нас

Секогаш на време со исполнување на задачите, отворена комуникација и коректен однос со клиентите. Градиме доверба во компанијата и во нејзините услуги. На ваков начин обезбедуваме долготрајни партнерски односи со потрошувачите и клиентите. Подготвени сме за соработка во секое време. Покрај реализирањето на веќе поставените цели, отворени сме за нови идеи со кои на подобро би го смениле функционирањето на станбените објекти, а со тоа би го поедноставиле животот на многу луѓе.

Повеќе

Мисија

Нашата мисија ја остваруваме исклучиво во законските рамки, со висок степен на имплементација на барањата на нашите клиенти и редовна контрола на сите аспекти од управувањето.

Визија

Наш приоритет е беспрекорно функционирање на заедничките делови на станбените згради, преку навремено интервенирање согласно одлуките и барањата на сопствениците на посебни делови на зградата – станарите.

услуги

започни со идеал логистик уште денес!

бесплатна консултација

Контактирајте нè

4 чекори за решавање на сите проблеми во вашата зграда/објект

Контактирате со нас

комуникацијата со нас можете да ја остварите на повеќе начини контакт

Изработуваме понуда

по остварената комуникација, Ви ја презентираме нашата понуда која е прилагодена на вашиот имот и потреби

Потпишуваме договор

подготвуваме договор во согласнот со законските норми и прописи

Соработката започнува

со влегување во сила на договорот, ние веднаш ги превземаме обврските кои произлегуваат од истиот.